Karabük Teknokent Ön Kuluçka Programı Başvuru Çağrısı

Fikirleriniz ön kuluçka ile hayata geçsin

​İş fikrini hayata geçirmek isteyen tüm girişimci adayları Ön Kuluçka programından faydalanabilmektedir. Bu programa başvuran girişimci adayları uygun şartları taşıması halinde proje süreçleri boyunca gereksinim duyucakları fiziksel alan, internet, telefon gibi  tüm ofis ve laboratuvar ortamı ihtiyaçları ücretsiz olarak desteklenir. Kabul edilen girişimci adayları Teknokent prototipleme merkezini de kullanabilir.
Ön Kuluçka merkezleri altında faaliyet göstermeye başlayan girişimciler için, girişimde bulundukları sektörle ilgili bir sektör uzmanı tarafından danışmanlık hizmeti sunulurken teknik konularda iste akademisyen ve uzmanlar tarafından fikir ve bilgi desteği sağlanır Ön Kuluçka Merkezi’nce girişimci ihtiyaçlarına bağlı olarak güncel eğitim programları düzenlenir. Başarılı girişimci adayları ile firmalar arasında görüşmeler yapmaları sağlanır.  
 
Ön Kuluçka Programına Kimler Başvurabilir?
 
Yenilikçi, inovatif ve teknolojik bir iş fikrine sahip Karabük Üniversitesi Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora programındaki tüm girişimci adayları başvurabilir.
Başvuru Şartları
 
İş fikirlerine ait kısa projelerini ve iş planlarını hazırlayan adaylar proje önerileri ile başvurabilirler.
Başvurular bireysel veya grup olarak yapılabilir. 
İş fikirleri yenilikçi yönü, teknolojik seviyesi, ticarileşme potansiyeli ve ekibin yetkinliği bakımından değerlendirmeye tabi tutulur.
 
 
Ön Kuluçka Nedir?
 
Potansiyel girişimcilerin iş fikri, iş modeli ve iş planı geliştirme sürecinde ihtiyaç duydukları desteği sunmak ve başarılı bir start-up kurma şanslarını arttırmak için sunulan 3 fazdan oluşan ve çeşitli hizmetlerin verildiği hızlandırıcı bir ilerleme evresidir. Ön kuluçka merkezinde faaliyete başlayan girişimciler, girişimlerinin başarıyla sonuçlanması halinde kuluçka aşamasına geçebilirler.