2019-2020 Bahar Dönemi Vize Sınavları Hakkında
*22.04.2020 tarihinde güncellenmiştir.
 
****Sınav tarih ve saatlerinde çakışma durumlarına göre değişiklikler olabilmektedirBu sebeple sınavlardan önce tarih ve saatlerin tekrar kontrol edilmesi önemle duyurulur.

Tüm öğrencilierimizin dikkatine sınavlar ile iligli genel bilgi almak için tıklayınız.

Listede klasik olarak tanımlanmış, tarih ve saat bilgisi verilmiş olan sınavlar, internet tabanlı ve gözetimsiz olarak uygulanacaktır. İlgili ders sınavı belirtilen tarihte, belirtilen saat geldiğinde sınav sistem üzerinden aktif olacak ve sınav süresi bittiğinde otomatik olarak kapanacaktır. 
 

*Klasik sınavlara girecek öğrencilerimiz, sınav teslimi ile ilgili Ders Sorumlusu Öğretim Elemanının duyurularını ve sınav açıklamalarını takip etmelidirler.


İnternet tabanlı TEST sınavları: sinav.karabuk.edu.tr adresinden gerçekleştirilecektir.

sinav.karabuk.edu.tr için kullanıcı adınızöğrenci numaranız; ŞifrenizT.C. Kimlik numaranızdır. Sınava en fazla 15 dakika geç girebilirsiniz. Sistem 15 dakikadan sonra girmeye çalışanı sınava almamaktadır. Kendinizi ve sınav envanterlerinizi buna göre ayarlayınız.

Tarih ve saat bilgisi verilmemiş olan sınavlar ise ilgili öğretim elemanlarının tercihlerine göre ÖDEV/PROJE/KLASİK tarzda uygulanacaktır. Bu sebeple öğretim elemanları ile sağlıklı iletişim sağlanabilmesi için, OBS sistemi mesaj kutunuzu ve OBS de kayıtlı e-posta hesabınızı aktif olarak takip etmeniz önem arz etmektedir.

#evdekal